Syvän levon meditaatioretriitti 12.-16.12.2018 tarkemmat tiedot

Retriitin hinta ja lahjoitusperiaate

Retriitin perushinta on 200€, mutta on mahdollista maksaa myös enemmän tai vähemmän (kysy tästä opendharmafinland@gmail.com). Maksuilla katamme opettajan matkakulut Suomeen, retriittikeskuksen vuokran ja retriitin ruokakulut.

Opettaja tarjoaa opetuksensa ilman korvausta. Hän ei saa mitään retriitin osallistumismaksuista ja elää tämänkaltaisiin tapahtumiin osallistuvien ihmisten lahjoitusten varassa. Retriitin lopussa osanottajilla on mahdollisuus antaa lahjoitus opettajalle. Tämä mahdollistaa sen, että opettaja pystyy jatkossakin antamaan tällä tavalla, samoin kuin aiempien retriittien lahjoitukset mahdollistavat tämän retriitin. Retriitin lopussa on myös mahdollisuus antaa lahjoitus retriitin järjestäjille, jotka yhtä lailla tarjoavat palveluksensa vapaasti.

Ilmoittautuminen ja peruutukset

Retriitille voi hakea täyttämällä hakulomakkeen ja maksamalla varausmaksun. Vahvistamme ilmoittautumisesi lomakkeen ja maksun saatuamme. Varausmaksu 40€ maksetaan Anita Lintulan tilille FI11 3939 0039 5630 28. Loppuosa retriitin hinnasta (perushinnan tapauksessa 160€) tulee maksaa viimeistään 30.10.2018 samalle tilille. Jos maksat tililtä, joka ei ole omalla nimelläsi, laitathan maksun viestikenttään nimesi.

Ne varatut paikat, joita ei ole maksettu eräpäivään mennessä, luovutetaan jonotuslistalla oleville. Mikäli osallistumisesi retriitille peruuntuu, pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan asiasta meille pikimmiten, jotta voimme antaa paikkasi seuraavalle jonossa. Peruutustapauksissa varausmaksua ei palauteta. Jos peruutus tapahtuu ennen 30.10., palautamme kuitenkin loppuosan osallistumismaksusta. Jos peruutus tapahtuu 30.10. jälkeen, palautamme loppuosan osallistumismaksusta vain siinä tapauksessa, että saamme tilalle toisen osallistujan ja retriitin täyteen.

Retriitin aika ja paikka

Retriitti alkaa keskiviikkona 12.12.2018. Paikalle voi tulla klo 16 alkaen. Klo 17:30 tarjoillaan päivällinen, ja varsinainen ohjelma alkaa klo 19. Retriitti päättyy sunnuntaina 16.12.2018 klo 14 mennessä. Pyydämme sitoumusta pysyä retriittipaikalla retriitin alusta loppuun asti ja olla käyttämättä alkoholia tai huumeita. Tämä antaa meille kullekin selkeyttä ja takaa turvallisen ympäristön kaikille.

Retriitti järjestetään Elontulen kurssikeskuksessa Karjalohjalla, 90 km länteen Helsingistä. Keskuksen osoite on Merkniementie 94, 09120 Karjalohja. Lähin bussipysäkki on Päiväkumpu (Karjalohja), 6,5 km keskuksesta. Tiheämmin busseja kulkee Turun moottoritietä pitkin, missä lähin pysäkki on Saukkolan liittymä 21. Lähetämme lisätietoja retriittipaikalle pääsemisestä viimeistään viikkoa ennen retriitin alkua. Annamme tuolloin tarkempaa tietoa mm. suositeltavista bussiyhteyksistä ja ajoreitistä. Pyrimme myös koordinoimaan sitä, että autopaikkaa tarjoavat ja autottomat retriitille tulijat löytäisivät toisensa.

Majoitus, ruoka ja hiljaisuus

Retriitillä on tilaa 30 osanottajalle. Majoitus tapahtuu jaetuissa 2–8 hengen huoneissa. Huoneet luovutetaan retriittiläisille saapumisjärjestyksessä. Mainitsethan hakulomakkeessa, jos sinulla on erityistarpeita majoituksen suhteen.

Retriitillä tarjotaan kolme ravitsevaa kasviasateriaa päivässä. Teetä ja pikakahvia on tarjolla taukojen aikana. Hakulomakkeessa on kohta, johon voi merkitä ruoka-aineallergiansa.

Retriitti pidetään hiljaisuudessa, mikä auttaa harjoitusta syvenemään kauniilla tavalla. Tämä tarkoittaa sitä, ettemme puhu toistemme kanssa tai kännyköihin, emmekä pääasiassa myöskään lue tai kirjoita. Retriitillä puhutaan ainoastaan opettajan kanssa, sekä tarvittaessa käytännön asioista järjestäjien kanssa. Hätätapauksissa retriitin aikana pyydämme läheisiä ottamaan yhteyttä Anita Lintulaan (045 650 3795).

Varustus

Kurssikeskus Elontuli tarjoaa käyttöömme patjat, tyynyt ja huovat makuumeditaatiota varten. Käytettävissä on myös tyynyjä, penkkejä ja tuoleja istumameditaatioon. Suosittelemme lämpimästi ottamaan mukaan omia lisätyynyjä tukemaan istuma- tai makuuasentoa.

Kurssikeskuksen vuoteissa ei ole lakanoita, joten otathan mukaan lakanat (tai makuupussin ja aluslakanan) sekä pyyhkeen. Lakanoiden vuokraaminen kurssikeskuksesta maksaa 15€. Voit myös ottaa mukaan oman joogamaton.

Lähetämme tarkemman listan mukaan tarvittavista varusteista lähempänä retriittiä. Huomaathan, että järjestäjillä ei pääosin ole mahdollisuutta hankkia retriittiläisille puuttuvia tavaroita retriitin aikana – huolehdi siis, että otat mukaan esim. tarvitsemasi lääkkeet.

Lopuksi

Kysy ihmeessä, jos jotain jäi epäselväksi tai kaipaat lisätietoa! Saat meidät kiinni osoitteesta opendharmafinland@gmail.com) tai soittamalla Tuulikki Hukalle (050-432 9241, ilmoittautuminen ja maksut) tai Anita Lintulalle (045 650 3795, muut kysymykset).

Toivomme sydämestämme, että tästä tulee antoisa retriitti kaikille! Lämpimästi tervetuloa!

Anita, Anna ja Tuulikki

Advertisements